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Original Title
Mit Maß ans Ziel. Ein Unterrichtsbeispiel für Verbraucherbildung in der Primarstufe zur Vermeidung von Lebensmittelverschwendung
Parallel titleWith the right measure to the goal. An example of consumer education at the primary school level to avoid food wastage
Authors
SourceHaushalt in Bildung & Forschung 9 (2020) 4, S. 64-78 ZDB
Document  (529 KB)
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Keywords (German)
sub-discipline
Document typeArticle (journal)
ISSN2193-8806; 2196-1662; 21938806; 21961662
LanguageGerman
Year of creation
review statusPeer-Reviewed
Abstract (German):Die Autorinnen skizzieren auf der Grundlage einer Befragung von Lehramtsstudierenden der Primarstufenausbildung ein Unterrichtsbeispiel, das sich mit der Verschwendung von Lebensmitteln und entsprechenden Gegenmaßnahmen beschäftigt. (DIPF/Orig.)
Abstract (English):Based on a survey of student teachers in primary education, the authors outline a teaching example that deals with the wastage of food and the corresponding countermeasures. (DIPF/Orig.)
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Date of publication19.12.2023
CitationAbu Zahra-Ecker, Rim; Leitner-Wolfinger, Anna: Mit Maß ans Ziel. Ein Unterrichtsbeispiel für Verbraucherbildung in der Primarstufe zur Vermeidung von Lebensmittelverschwendung - In: Haushalt in Bildung & Forschung 9 (2020) 4, S. 64-78 - URN: urn:nbn:de:0111-pedocs-283054 - DOI: 10.25656/01:28305; 10.3224/hibifo.v9i4.05
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