search

Advanced Search

Ariadne Pfad:

Inhalt

details

Original Title
FH-Studierende konzipieren einen Kochworkshop für eine Mittelschule – ein Projektbericht über eine gelungene Kooperation
Parallel titleUniversity of Applied Sciences students design a cooking workshop for a secondary school – a project report on a successful cooperation
Authors
SourceHaushalt in Bildung & Forschung 12 (2023) 1, S. 3-12 ZDB
Document  (660 KB)
License of the document Lizenz-Logo 
Keywords (German)
sub-discipline
Document typeArticle (journal)
ISSN2193-8806; 2196-1662; 21938806; 21961662
LanguageGerman
Year of creation
review statusPeer-Reviewed
Abstract (German):Im Folgenden wird die Planung und Organisation eines Kochworkshops beschrieben, der von Studierenden der FH für Gesundheitsberufe, Studiengang Diätologie durchgeführt wurde. Der Workshop wurde im Rahmen der Lehrveranstaltung Projektmanagement mit und für die Schülerinnen und Schüler der 4. Klasse einer privaten Volks- und Mittelschule konzipiert. (DIPF/Orig.)
Abstract (English):The following describes the planning and organisation of a cooking workshop conducted by students of the University of Applied Sciences for Health Professions, study programme Dietetics. The workshop was designed as part of the course Project Management with and for the 4th-grade students of a private elementary and secondary school. (DIPF/Orig.)
other articles of this journal
Statistics
Checksums
Date of publication17.03.2025
CitationFarmer, Elisabeth; Krenn, Katharina; Riener, Christina; Ali, Omar; Rosenberger, Lisa: FH-Studierende konzipieren einen Kochworkshop für eine Mittelschule – ein Projektbericht über eine gelungene Kooperation - In: Haushalt in Bildung & Forschung 12 (2023) 1, S. 3-12 - URN: urn:nbn:de:0111-pedocs-327814 - DOI: 10.25656/01:32781; 10.3224/hibifo.v12i1.01
export files

share content at social platforms